Wednesday, December 7, 2011

kind

semlm ada sorg kawan tegur saya.



kawan: why u are not kind to me?? cuba ckp dgn saya. apa yg awak xpuas hati dgn saya.
aku : *blurrr*
kawan :bila saya dtg kat awak, means i need ur help. tp awak mcm xnak tolong saya.
aku : hmmm..bukan saya xnak tolong awak. tp saya dh terangkan kedudukan sebenar. but u'r keep pushing me.
kawan: yelah.tp awak xboleh ker ckp.pls be patient.i'll try my best to solve ur problem.
aku : ok i'm sorry.
kawan : jgn mintak maaf. but u've to be kind with others then org akan berbuat baik pada awak.
aku : oh...*sentap ok* selama ni aku xcukup baik ker??





p/s: buat baik berpada-pada.buat jahat jgn sekali.

7 comments:

kami said...

huish!!!giler ke pe??k.linda r kakak @ kwn yg sngt best, sporting, cool, n of course sngt helpful n paling best giler2 remaja gitu...haha..*dah puji ni xda pe2 ke??hhahaha...

p/s: dh dpt pujian silala open table.;p

ELLY said...

wahhh...maybe dia lum btul2 kenal ko kot...so dia x tau hati budi ko...hehe

Eda Latiff said...

ERKKK...PSYCHO LA INI OLANG...LINDA PUNYA LA BAIK..ADAKAH ORANG INI BILA SUSAH BARU CARIK KWN??...HOHO

haslinda said...

fiza: hohoho..open table kene tunggu siap master ni dulu..hihih

elly : entahla.padahal dah ckp cukup baik dah.tp dia yg xnak dgr kata. fyi, kawn aku tu lelaki ok

eda: tu la.dak2 ni pun ckp dia tu mntk tolong bile dlm susah jer.

f a t i h a h said...

haha poyo lah dia tuh.. rilek la brader.

ELLY said...

laaa lelaki ker...aku ingat pompuan...hehe...dia ada hati kat ko kot ;)

haslinda said...

elly: oh..please..dia dh kawen ok.n he is foreigner.

Post a Comment